KAMG Wetenschapsdag | "Een gezonde toekomst met onderzoek door, voor en met artsen M+G"

07okt11:3018:00KAMG Wetenschapsdag | "Een gezonde toekomst met onderzoek door, voor en met artsen M+G"Amstelzaal, in het Amsterdam UMC, locatie VUmc, De Boelelaan 1117 Amsterdam

Details activiteit

Evenement: KAMG Wetenschapsdag – Een gezonde toekomst met onderzoek door, voor en met artsen M+G
Datum: 7 oktober
Locatie: Amsterdam UMC
Tijd: 11:30 – 18:00 uur, gevolgd door een netwerkborrel

Artsen Maatschappij en Gezondheid (Artsen M+G) zetten zich, samen met vele andere collega’s in de publieke gezondheid, dagelijks in voor een gezondere toekomst. Daarbij versterken praktijk, beleid en wetenschap elkaar. Op 7 oktober vindt de KAMG Wetenschapsdag plaats waar we ingaan op de vraag: Hoe kunnen we met onderzoek onze kennis vergroten en daarmee onze praktijk verbeteren? Zowel professionals met veel ervaring in de wetenschap als degenen die nog aan het leren zijn, zijn van harte uitgenodigd op deze dag.

Indien je AIOS of VIO bent, wordt deze dag je gratis aangeboden door KAMG. Vermeld bij je inschrijving je opleidingsinstantie, dan ontvang je geen factuur. Voor de overige deelnemers bedraagt de deelname 50 euro.

Wat kan je verwachten?

Verhalen uit het werkveld: Laat je inspireren door arts M+G/medische milieukunde Yvonne Vendrig – de Punder en haar compagnon. Zij delen hun ervaringen en resultaten van een baanbrekend wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in de praktijk. Hun verhaal illustreert de kracht van samenwerking en innovatie in de gezondheidszorg.

Workshops: Verbreed je kennis en vaardigheden in twee workshoprondes met een divers aanbod. Je wordt op de dag zelf ingedeeld.

Kennis delen: Inspireer zelf andere professionals door een poster te ontwerpen voor de postermarkt. Heb je bijvoorbeeld recent onderzoek gedaan, ben je daarmee bezig of heb je een mooi voorbeeld van hoe evidence based werken bij jouw organisatie wordt ingevuld?  Maak dan een poster en deel jouw opgedane expertise.

 

Tijd

(Maandag) 11:30 - 18:00

© Copyright - KAMG